Foredrag

Rikke holder foredrag for både offentlige og private virksomheder om motivation, trivsel og arbejdsglæde og om, hvad man som medarbejder, kollega og leder kan gøre for at holde både fagligheden og humøret højt i en travl tid med mange forandringer.

“Min opgave som foredragsholder er at løfte deltagerne ud af hverdagen og med op i luftballonen, så de for en stund får mulighed for at se det hele lidt oppefra. Hævet over hverdagens travlhed er det nemlig lettere at åbne op for nye input og komme i kontakt med det, der er vigtigt for en. Og ikke mindst grine af det, som er ligegyldigt.

Mit speciale er at formidle solid akademisk viden på en let og underholdende måde, så deltagerne bliver inspirerede og får ny energi. Er der tale om en arbejdsplads, hvor deltagerne altså er kolleger med hinanden, sørger jeg for at skabe nogle fælles begreber og fortællinger, der gør det let at tale videre med hinanden om vigtige points. Et godt foredrag svarer til en god surdej, som man bagefter kan bruge til at bage massevis af gode brød af.”